Biografie Lu&Wang uitgebreid – Chi Connect – Meditation in Motion

Qigong biografie master Zhengdao Lu

Zhengdao Lu begon in 1991 met Zhineng Qigong. Na het afronden van zijn opleiding in het Huaxia Zhineng Qigong Centre werd hij de rechtstreekse assistent van grootmeester Dr. Pang Ming, doceerde hij een aantal jaren de theorieën in de lerarenopleidingen en was hij manager van trainingen buiten het centrum in het hele land. Begin 2000 heeft hij in Maleisië Qigong op de kaart gezet en voor groepen van 1600 mensen lezingen gegeven. In zijn carrière heeft hij inmiddels meer dan 30.000 mensen getraind en behandeld.

Lu heeft zich verdiept in het vergroten van de Heling effecten voor allerlei ziekten door het werken met het Qi veld en het integraal toepassen van zijn Zhineng kennis met Traditionele Chinese Medicijnleer, immunologie, psychologie, anatomie, pathologie en fysiologie. Hij is expert op het gebied van Qigong Healing (met name bij chronische ziekten en klachten), verjonging en vertraging van ouderdom. Op dit moment is hij senior leraar bij het Daohearts Centre van master Wei Qifeng en psychologisch raadgever voor de Chinese overheid. 

Lu’s visie op gezondheid: 
‘Mensen leren hoe ze hun eigen leven op natuurlijke wijze kunnen herstellen, hun eigen dokter te zijn (self-healing), vestigen en handhaven van harmonische relaties met familie, hun sociale en natuurlijke omgeving en het universum, om zo vitaliteit, geluk, rust en een lang leven te behalen’. Dit kan het beste door het activeren en openen van de meridianen en te interacteren met de externe Hunyuan Qi met behulp van de meest natuurlijke, eenvoudige, veilige en efficiënte Zhineng Qigong technieken en methoden. Hierdoor zijn mensen in staat om hun relatie met hun sociale en natuurlijke omgeving aan te passen en harmoniseren, om zo de functies van het ‘geest-neuron-endocrine-immuun systeem’ te vergroten, hun enorme potenties te stimuleren en hun zelf genezend vermogen te doen ontwaken. Dit verbetert de gehele fysieke en mentale gezondheid en tot een hoger niveau van levenskwaliteit en waarden’.

Qigong biografie master Wang Lingling

Wang Ling Ling beoefent sinds haar 15e jaar vanaf 1989 Zhineng Qigong en beheerst dit gezien haar intensieve training en ontwikkeling gedurende de afgelopen 20 jaar tot in de perfectie. 

Omdat ze steeds dieper aangetrokken voelde tot de theorieën en methoden van Zhineng Qigong, is ze na haar afstuderen in 1995 de leraren opleiding bij Dr. Pang Ming gaan volgen. Ze werkte daarna bij de redactie van het Huaxia Centre, die de communicatie met beoefenaars over de hele wereld verzorgde. Omdat ze journalist was, mocht ze ook geruime tijd Dr. Pang Ming vergezellen en assisteren bij zijn diverse lezingen door heel China en was ze getuige van vele bijzondere momenten en wonderen die Pang Ming op zieke mensen verrichtte. Ook gaf ze zelf regelmatig lezingen, trainingen en healing in vele steden en verwierf zo een goede reputatie in China.
Wang’s visie op Zhineng Qigong en gezondheid:
‘Zhineng Qigong is niet alleen een pure manier voor het verbeteren van de gezondheid en healing, maar ook een geavanceerde, wetenschappelijke discipline. Want elk mens is eigenlijk een heel gecompliceerd en omvangrijk systeem dat bestaat uit een lichaam (cellen, organen, weefsels, vloeistoffen) en een geest. Ik geloof dat Zhineng Qigong in staat is om harmonieuze relaties tussen mensen en hun sociale en natuurlijke omgeving tot stand te brengen en te behouden, wat oplossing kan zijn voor veel moderne problemen waar mensen in het dagelijkse leven mee te maken hebben’.

‘Menselijke ziekten zijn verbonden met vele factoren zoals pathogenen (biologische ziekteverwekkers), chemische stoffen, psychologische stress en levensstijlen (lifestyle). Met mijn kennis van Zhineng Qigong, moderne voedingsleer en Traditionele Chinese Medicijnleer, heb ik daarom met goede resultaten diverse methoden ontwikkeld voor zelfgenezing en het vergroten van de gezondheid. Ik heb mijn leven gewijd aan het verspreiden van deze gezondheid concepten en methoden over de hele wereld’.