workshops 2013 – Chi Connect – Meditation in Motion

Workshops 2013 en eerder


Workshop Zhineng Qigong met master Wei Qifeng uit China
– uitverkocht –
5 februari 2013, Centrum Mudra, Rotterdam

Foto

​Wei beoefent traint vanaf zijn vroege kinderjaren chi gong en al ruim 20 jaar Zhineng Qigong. Hij heeft les gehad van grondlegger Dr. Pang Ming en als leraar (van de staf) gewerkt in zijn ziekenhuis en onderzoekscentrum, het Huxia Centre China. Hier worden patiënten alleen behandeld met Qi Healing en door Zhineng Qiong te beoefenen met wonderbaarlijke resultaten.

Al jaren heeft hij zijn eigen Qigong trainingscentrum, het Daohearts Centre, aan de voet van de Wudang bergen in China, waar nog meer bijzondere leraren bij zijn aangesloten Zijn kunde in het opbouwen van een diepwerkend chiveld en geleide meditaties zijn van hoog niveau. Zijn lessen zijn daarom ook een bijzondere en diepe ervaring. 

Chi-Connected haalde hem naar Nederland en Rotterdam had de primeur voor onvergetelijke dag van deze vriendelijke en buitengewoon kundig en bescheiden man uit China en kijken uit naar zijn terugkomst volgend jaar.Foto

Gastworkshop Ba Duan Jin Qigong en Zhineng Qigong
zaterdag 13 april, Sao Lim Kungfu School Rob Kollman, Capelle aan den IJssel

De wekelijkse Sao Lim Kung Fu les van Instructeur Rob Kollman stond ditmaal in het teken van Qigong. 
Tijdens de workshop is tot groot enthousiasme van de studenten uitvoerig Shaolin Ba Duan Jin Qigong behandeld en zijn er diverse oefeningen uit Zhineng Qigong aan bod gekomen. 
​De workshop werd afgesloten met een etentje bij het nabijgelegen Indonesisch restaurant.


Workshop Zhineng Qigong met master Tao Qingyu uit China
zaterdag 11 mei 2013, Studio Hillegersberg, Rotterdam

Foto

Master Tao Qing Yu heeft 20 jaar ervaring op het gebied van healing, acupunctuur, massage en traditionele Qigong. Hij wijdt zijn leven al meer dan tien jaar aan Zhineng Qigong en is verbonden aan het Free Life Qi Center, Daohearts Centre en Hexianju Qigong Centre in China. 

De accenten lagen tijdens deze workshop op Healing en Taiji Inside Gong. Taiji NeiGong traint de innerlijke essentie van Taiji (Tai Chi) en laat Qigong en Taiji verder samen smelten. Naast healing kwamen er diverse sierlijke en effectieve oefeningen uit Healing Taiji aan bod. Dit is onderdeel van Taiji Inside Gong en samengesteld uit Nature Taiji, Taiji Ball en Zhineng Qigong. ​Foto

Kennismakingsworkshop Qigong
zaterdag 22 juni 2013, Sterrenlicht, Gorinchem

Tijdens deze middag workshop maak je kennis met de wereld van Qigong en behandelen we diverse de theorieën, achtergronden en doen we diverse oefeningen uit verschillende vormen en systemen zoals de
Ba Duan Jin (Acht Brokaten Qigong) en Zhineng Qigong. Op de foto zie je de uitvoering van de oefening 
‘met beide handen de hemel dragen’  uit de Wudang versie van de Acht Brokaten Qigong. Foto

Bedrijfsworkshop Qigong
Woningstichting Havensteder, strand van Rockanje, 26 juni 2013
Tijdens het personeelsfeest van woningcorporatie Havensteder bij een beach club op het strand van Rockanje is mij gevraagd een workshop Qigong te verzorgen. Op de foto zijn we La Qi aan het doen. Het doel van deze oefening (die ook zittend of liggend gedaan kan worden) is Qi te voelen, te verzamelen, uit te wisselen met de natuur en/of bepaalde lichaamsdelen te healen. 


Workshop Zhineng Qigong met master Wang Lingling en Zhengdao Lu uit China
‘Emotioneel management en het in contact komen met je ware innerlijke zelf’ 
zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2013, Centrum Djoj, Rotterdam

Foto

Ervaar de kracht en diepgang van dit Chinese duo op een prachtige nieuwe locatie in Rotterdam-Hillegersberg. Beide meesters geven al 20 jaar les en vullen elkaar met hun eigen unieke kwaliteiten perfect aan om tot betere en diepere resultaten te komen. Ze zijn opgeleid in het beroemde Huaxia Zhineng Qigong Centre van grootmeester Dr. Pang Ming en als leraar aangesloten bij het Daohearts Centre van master Wei Qifeng.
 
Master Zhengdao Lu is gespecialiseerd in het vergroten van de healing effecten via het Qi veld en een expert op het gebied van healing (met name bij chronische ziekten en klachten), verjonging en vertraging van ouderdom. Master Wang Ling Ling beoefent al vanaf haar 15e Zhineng Qigong. Uit Zhineng Qigong, moderne voedingsleer en Traditionele Chinese Medicijnleer heeft ze een serie methoden ontwikkelend voor het bevorderen van gezondheid en zelfheling.

Het thema van de workshop is ‘Emotioneel Management en het in contact komen met onze ware en innerlijke zelf’. ​Ervaar de helende en vitaliserende kracht van Zhineng Qigong met dit zeer ervaren Chinese duo, die Qigong tot een hoger level brengen op een prachtige nieuwe locatie in Rotterdam-Hillegersberg. De workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.
Foto

Copyright © Chi-Connected 2016 – All Rights Reserved
Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.