Qigong en Taiji kleding – Chi Connect – Meditation in Motion

Qigong en Taiji kleding

Deze producten kunnen ook op afspraak gepast en opgehaald worden bij Chi-Connected
Nieuwe Binnenweg 18 B, 3015 BA  Rotterdam

Qigong&Taiji broek             niet meer leverbaar                              €25.00

Zwarte katoenen Chinese trainingsbroek speciaal bestemd voor Qigong, Taiji en Kungfu/Wushu beoefenaars, uitgevoerd met elastiek bij de enkels en middel. De broek geeft je een hoop bewegingsvrijheid en ruimte in elke situatie, waardoor je deze bijna niet voelt en heel geschikt is voor elke situatie, zoals hoge schoppen, wijde, lage standen en meditatiehoudingen. 
Dit product is door ons zelf getest op kwaliteit en gemak.

Taiji schoen instapmodel       niet meer leverbaar                          €21,00

Instapmodel Taiji schoen van hoogwaardige kwaliteit. De stevige rubberen zool draagt bij aan het behouden van een goede balans en aarding, wat belangrijk is in Taiji en Qigong. Door de stevige stof blijven de schoenen goed in model staan. Dit product is door ons zelf getest op kwaliteit en gemak.

 Taiji schoen, zwart leder        niet meer leverbaar                         €35,00

Deze schoenen zijn uitgevoerd in zacht dun leer en hebben een fantastische pasvorm. Deze schoenen zijn hetzelfde als de leren wushu schoen met veters, maar dan uitgerust met een bredere en dikkere Taiji zool. Dit product is door ons zelf getest op kwaliteit en gemak.

Wushu schoen, zwart leder      niet meer leverbaar                        €38.00

Deze kungfu schoenen zijn uitgevoerd in zacht dun leer en hebben een fantastische pasvorm.
Ze hebben net als de meeste Wushu schoenen een smalle, dunne, ergonomisch gevormde zool, waardoor ze meer in alle richtingen meebewegen, wat vooral praktisch is bij dynamische vormen. De schoenen zijn uiteraard ook zeer geschikt voor Taiji en Qigong beoefenaars. Dit product is door ons zelf getest op kwaliteit en gemak.