Qi Healing behandelingen – Chi Connect – Meditation in Motion

Qi behandelingen

​Individuele Qi Healing is een effectieve en holistische manier om allerlei klachten te verhelpen. Door op fundamenteel niveau aan de conditie van Qi te werken, kunnen klachten op fysiek en mentaal niveau aangepakt worden, aangezien deze de manifestaties zijn van dieper gelegen energetische problemen en problemen op het niveau van het bewustzijn. Omdat Qi de verbinder is tussen lichaam en geest, heeft het werken met Qi effect op lichamelijke en geestelijke klachten. Zo heeft het verhelpen van een fysieke klacht ook effect op het bewustzijn en andersom. Elke klacht kan met behulp van Qi Healing verholpen worden, van mentale klachten zoals migraine, stress, depressie, emoties en slaapstoornissen tot fysieke klachten zoals reuma, MS, artritis, galstenen en zelfs tumoren.
Door te werken met (externe) Yuan Qi en informatie (geest) is deze manier van Qi Healing (genezing) eenvoudig, effectief en veilig. Niet alleen kan zo een specifiek probleem opgelost worden, maar kan ook de algehele energiehuishouding en gezondheid worden verbeterd. Het is een holistische manier om problemen van allerlei aard te verhelpen op fundamenteel niveau. Door te werken met Qi op het niveau van informatie kan de wortel van het probleem getransformeerd worden en kunnen de effecten blijven zijn. Als de Qi kwantiteit onvoldoende is, dan is genezing maar beperkt mogelijk.
​Maar omdat er gewerkt wordt met de Yuan Qi van het universum, wordt de interne Qi van zowel zender (healer) als ontvanger (client) niet verbruikt en uitgeput, maar juist aangevuld en versterkt. Tijdens een behandeling wordt er met de geest, informatie en Qi gewerkt door zowel de behandelaar als de behandelde persoon. Met gedachten, intenties en handbewegingen wordt Qi verzameld, geactiveerd, versterkt, gemobiliseerd, gebalanceerd of/en getransformeerd. Er wordt hierbij geen of nauwelijks fysiek contact gemaakt. 

Foto

Copyright © Chi-Connected 2016 – All Rights Reserved
Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.