werken bij Chi-Connected – Chi Connect – Meditation in Motion

Werken bij Chi-Connected


Ondersteuning en samenwerking gezocht (2-8 uur per week)
Wij zoeken enthousiaste, creatieve mensen tussen de 23 en 45 jaar oud,
die een bijdrage willen leveren aan onze groeiende school op het gebied van
​video-editing, fotografie, social media- en website beheer, marketing en evenementen ondersteuning.

Wat bieden wij jou?
Als tegenprestatie voor jouw diensten bieden wij jou gratis Qigong en Taiji lessen en/of aanvullende producten aan.
Als student krijg je de mogelijkheid je kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen en ontwikkelen, een zakelijke portofolio op te bouwen of werkzaamheden in te zetten voor schoolopdrachten.

Wat voor iemand ben jij?
Je bent woonachtig in Rotterdam of directe omgeving en hebt een interesse of passie voor de Chinese cultuur en traditionele kunsten, die bijdragen aan gezondheid en persoonlijke groei zoals Qigong, meditatie, taiji, chinese geneeskunde (TCM), muziek, kaligrafie, daoisme, boeddhisme, confucianisme, fengshui, etc. Verder ben je zorgvuldig, assertief, betrokken en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat snel te schakelen en in te zetten voor spoedklussen en onvoorziene situaties.

Kunstenaars en artiesten
Wij staan open voor samenwerkingen met artiesten en kunstenaars, die zich bij voorkeur bezighouden met Chinese kunsten zoals dans, kalligrafie, muziek (ghuzeng), schilderen, fengshui, klankschalen, tuina, kruiden en acupunctuur. Het idee is om in het kader van onze missie onze producten over en weer te verrijken, versterken en een grotere doelgroep te bereiken, maar ook om diensten en kennis met elkaar uit te wisselen).Foto

Copyright © Chi-Connected 2016 – All Rights Reserved
Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.