Workshop Zhineng Qigong Level 1 verdieping ‘ special sessions – Chi Connect – Meditation in Motion

Special Sessions​:
Verdiepingsworkshop Zhineng Qigong Level 1
zaterdag 2 november 2019, 10.00-13.00 uur, Centrum Djoj Rotterdam

Haal maximaal effect uit je Zhineng Qigong oefeningen met deze verdiepingsworkshop.

In de special sessions ligt  de nadruk op het verdiepen en verfijnen van reeds aangeleerde Qigong vormen. In een kleine, intieme setting met 3-5 deelnemers worden Qigong vormen met de persoonlijke aandacht zoals bij privé lessen verbetert en verrijkt. 

Deze workshop is bedoeld voor mensen die de Zhineng Qigong Level 1 vormen al hebben geleerd en beoefend, maar deze zowel op fysiek als mentaal niveau willen verbeteren, verdiepen en verfijnen. Deze Qigong vormen zijn flexibel toepasbaar en kennen dan ook verschillende niveau’s van beoefening, diepgang en invalshoeken, die in deze workshop uitvoerig aan de orde komen. Daarnaast is er ook aandacht voor enkele supplementaire oefeningen uit het Zhineng Qigong systeem.

Zhineng Qigong is een krachtig Qigong systeem, die je gezondheid, vitaliteit en welzijn tot een hoger niveau brengt. In tegenstelling tot veel andere Qigong vormen, werkt Zhineng Qigong direct met de Hunyuan Qi van het universum (de meeste zuivere en puurste Qi die er bestaat). Zhineng Qigong activeert het zelfhelend vermogen, verbetert de balans tussen lichaam en geest en versterkt het immuunsysteem. 

Lift Qi Up Pour Qi Down vorm
Dit is een van de meest belangrijke en meest effectieve Qigong vorm die er bestaat. Bij de meeste mensen is de interne Qi te weinig en te zwak.
Met de Lift Qi Up Pour Qi Down wordt de Qi in het lichaam aangevuld, verbetert en versterkt door zuivere externe Qi op te nemen en oude interne Qi af te geven. De langzame, sierlijke bewegingen zorgen ervoor dat de energiekanalen zich openen, energie vrij gaat stromen en blokkades worden opgeheven.
Deze vorm legt de fundatie voor de overige Zhineng Qigong levels, maar ook voor andere Qigong vormen, Taiji en Martial Arts.

Three Centers Merge Staande meditatie
Dit is een krachtige staande meditatie, waarmee je Qi, die je met de Lift Qi Up Pour Qi Down hebt verzamelend en versterkt, dieper in het lichaam brengt en innerlijke rust, balans en kracht vergroot. Deze staande meditatie vormt een zeer belangrijk fundament voor en tussen alle Qigong niveaus, maar ook voor beoefenaars van Taiji en andere (interne) Martial arts.


Kosten:€ 65,- inclusief water, hapjes, thee en handouts ​
Combi-korting: Neem op deze dag ook deel aan de workshop Liu Zi Jue (6 klankenen betaal in totaal € 85,- incl. vega bio lunch.