Qigong Bedrijfstrainingen – Chi Connect – Meditation in Motion

Qigong bedrijfstrainingen 

​Waarom Qigong op het werk?
Er wordt door de economische crisis steeds meer van uw werknemers verlangt. U bent genoodzaakt meer te doen met minder mensen.
Er wordt een steeds grotere inzet en creativiteit van uw werknemers verwacht om uw bestaansrecht te behouden, een goede omzet te
draaien en u te onderscheiden van de rest van de arbeidsmarkt.

Omdat er zoveel van werknemers wordt verlangd, leidt dit steeds vaker tot stress, burn outs en diverse lichamelijke klachten. Steeds meer werknemers komen regelmatig in de ziektewet terecht. Ik zie dit steeds vaker voorkomen in onze hedendaagse maatschappij.  

Wilt u ziekten, fysieke kantoorklachten (rug, nek, schouders), vermoeidheid, stress en burn outs bij uw medewerkers tegengaan, het ziekteverzuim laag houden en de gezondheid, vitaliteit en creativiteit van uw werknemers behouden en bevorderen? Chi-Connected biedt u een oplossing hiervoor.

Aanbod
Qigong is heel goed te integreren in de dagelijkse werkzaamheden op de werkplek. Eenvoudige, korte oefeningen (voor bijvoorbeeld nek, rug en schouders) kunnen letterlijk op de werkplek en zelfs van achter een bureau gedaan worden en uw medewerkers snel nieuwe energie geven.

Een workshop Qigong is niet alleen gezond maar ook leuk, origineel, zinvol en kan op maat worden aangeboden. Het is mogelijk samen een passend programma in te vullen. Wij kunnen ook voor een geschikte locatie zorgen. Neem voor meer informatie contact op via het  via het contactformulier.

.


Neem contact op voor meer informatie

Chi-Connected geeft regelmatig workshops en wekelijkse groepslessen in centrum Djoj.
Deze prachtige locatie voor persoonsontwikkeling in Rotterdam Hillergersberg met gratis parkeergelegenheid is goed bereikbaar met de auto en OV en heeft zeer vriendelijk personeel en een restaurant en sauna.